Trafikken snegler sig afsted

Skal man ud i trafikken mandag morgen, er det en god ide at køre af sted i god tid. Sneen volder nemlig trafikale problemer i Nordjylland.

I løbet af natten har sneen lagt sig i et endnu tykkere lag i det nordjyske, og det har gjort flere veje svært fremkommelige. Især i mindre byer og på de små veje rundt i landsdelen, kan det være svært at komme frem, det oplyser vagtchef ved vejdirektoratet, Kristian Mody.

Hos vejdirektoratet melder de om pletvis sne og isglatte veje i Nordjylland. De fraråder ikke al udkørsel, men opfordrer til, at man kører forsigtigt.

Sneryddere og saltspredere er i fuld gang med at gøre vejene farbare, men på grund af fygninger, der ruller ind og ligger sig over vejene, kan det være svært at følge med, fortæller Kristian Mody.  

Hos Nordjyllands Politi har de fået flere henvenderlser, fra billister der har været i solouheld på grund af sneen. Der er dog ingen alvorlige skader, og politiet mener stadig, det er forsvarligt at køre ud, det oplyser vagtchef ved Nordjylland Politi, Per Vagn Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland