Travl nat hos Falck

Falck har allerede været ude på mere end firehundrede opgaver efter søndagens storm, og der er stadig flere oprydningsopgaver at tage fat på mandag.

Telefonerne hos Falck har været rødglødende under søndagens efterårsstorm. Siden klokken seks har Falck modtaget omkring 2400 telefonopkald. Og Falcks medarbejdere har allerede været ude til 433 opgaver. Men der er flere endnu.

- Lige nu mangler vi omkring 55 opgaver, men vi forventer at få ryddet det sidste op i løbet af mandagen, siger vagthavende ved Falck, Lars Jensen.

Vagthavende ved Falck forventer, at der kommer en del flere opgaver i løbet af mandagen.

- Nu kommer folk ud og får kigget på skaderne på deres huse og kommer ud og kører på de mindre veje, vi ikke har været på endnu, siger Lars Jensen.

Det har været blandede opgaver, som Falck har været kaldt ud til. Ifølge vagtchefen har der været rigtigt mange væltede træer, og der ligger stadig en del træer, der skal fjernes på de nordjyske veje. Men også tagene har taget skade.

- Det har været alt fra et par enkelte tagsten nogle steder til hele tage og gavle, der er blæst ned. Så der venter også nogle større afdækningsopgaver i dag, som vi ikke ville gå i gang med under stormen i går, siger Lars Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland