Travlt med uheld og vold

[size=3]Nordjyllands Politi har haft en særdeles travl nat med hele 19 anholdelser for gadeuorden og vold. Dertil kom flere trafikuheld.[/size]

Rock på Knivholt i Frederikshavn og druk i Jomfru Ane Gade i Aalborg førte i nat til flere mindre slagsmål og en del overtrædelser af ordensbekendtgørelsen. 19 personer har tilbragt dele af natten i detentionen - de fleste lukkes ud med et girokort til betaling af forskellige bøder.

To trafikuheld
Aften og nat bød også på flere trafikuheld. Kl. 21.33 lørdag aften kørte en bil galt på Lundbakkevej ved Brovst. En 22-årig mand mistede herredømmet over en bil og kørte direkte ind i en lygtepæl. To passagerer i bilen kom til skade, men ikke alvorligt. Alkometret viste, at føreren af bilen havde en promille på omkring 0,8.

Lidt over kl. 6 lørdag morgen væltede en bil rundt på motorvejen i sydgående retning mellem Frederikshavn og Sæby. Bilen blev totalskadet, men da politiet nåede frem, var den tom. Et vidne har set to personer humpe fra stedet ind over en mark. Politiet undersøger nu, om den ene af dem eventuelt skulle være bilens ejer. Han har intet kørekort og er tidligere dømt for spirituskørsel.


Seneste nyt

fra Nordjylland