Opdateret: Motorvej igen åbnet op for kørsel efter uheld

Det nordgående spor på E45 var i en times tid spærret for al trafik i mellem afkørsel 25 Humlebakken og afkørsel 24 Øster Uttrup Vej.

Et trafikuheld, hvor tre biler var impliceret, førte torsdag aften til, at der blev spærret for al trafik på motorvej E45 i nordgående retning i mellem afkørsel 25 Humlebakken og afkørsel 24 Øster Uttrup Vej.

Det oplyser indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Bent Pedersen.

Beredskabet fik i første omgang meldinger om to forskellige trafikuheld, der var sket med kort mellemrum efter hinanden, og da redningsmandskabet først landede på uheldsstedet, ledte de derfor også efter et andet uheld.

- Det skabte noget forvirring. Da vi først kørte ud på motorvejen, kunne vi kun se ét færdselsuheld med tre biler involveret, og jeg sendte derfor nogle andre biler videre for at lede efter 'det andet uheld', siger Bent Pedersen.

- Det viste sig dog, at der først var sket et uheld med to biler involveret, og at en tredje bil derefter var kørt ind i den ene af de to forulykkede biler, fordi bilisten havde kigget på den anden bil, der holdt i nødsporet.

Vejen igen åbnet for trafik

Bent Pedersen fortæller dog, at der ikke umiddelbart er sket nogen alvorlig personskade i forbindelse med uheldet. Èn person sad fast i sin bil og måtte have hjælp til at få åbnet bildøren, men kunne derefter selv stige ud af køretøjet.

- Om der har været andre implicerede personer, der skulle med på hospitalet for at blive tjekket, ved jeg ikke, men der var heldigvis kun én person, der skulle hjælpes ud, siger Bent Pedersen.

Beredskabet kunne herefter overgå til at få flyttet bilerne ind til siden og rydde op på vejen, så trafikken igen kunne glide frit. Bent Pedersen oplyser, at der nu igen er åbnet op for trafik, men at der er stadig en smule bilkø efter uheldet.

Sådan så meldingen på Trafikken.dk ud tidligere på aftenen, lige da uheldet var sket. 
Sådan så meldingen på Trafikken.dk ud tidligere på aftenen, lige da uheldet var sket. 

Seneste nyt

fra Nordjylland