Anmeldelser: Tre indbrud hos private siden weekenden

Der har hen over weekenden været tre indbrud hos private borgere i Hirtshals, Hals og Løgstør, meddeler Nordjyllands Politi.

Der er stjålet smykker i forbindelse med et indbrud i en privat bolig på Hans Jensens Alle i Hirtshals. Indbrudstyven fik på ukendt vis adgang til huset, hvor der var tydelige spor af færden i et soveværelse og en stue. Blandt de stjålne genstande var sølvtøj og diverse smykker. Tyven forlod gerningsstedet gennem en terrassedør.

Indbruddet er sket i løbet weekenden, i samme tidsrum en villa i Løgstør blev udsat for indbrud. Her brød en terrassedør op med et koben, hvorfra han/hun fik adgang til huset. Skuffer og skabe blev gennemrodet i hele huset. Blandt de stjålne genstande var diverse smykker og parfumer. Tyven forlod gerningsstedet gennem en terrassedør.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at et fritidshus i Hals blev udsat for indbrud. Dette indbrud er som de to øvrige anmeldt til politiet mandag.

Indbrudstyven brød ind via et vindue til et badeværelse, hvorfra han eller hun fik adgang til resten af huset. Der var tydelige spor af færden i hele huset. Blandt de stjålne genstande var et fladskærms-TV. Tyven forlod gerningsstedet gennem hoveddøren til huset.

Har man oplysninger i nogle af sagerne, så hører politiet gerne på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland