Tre læger flytter ind i sundhedshus i Brønderslev

Tre praktiserende læger rykker 1. september ind i Brønderslev Sundhedshus.

De første praktiserende læger rykker 1. september ind i Brønderslev Sundhedshus, som har formået at tiltrække tre læger fra i Dannebrogsgade. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

- Det er fantastisk at kunne byde velkommen til de første praktiserende læger i huset. Det var et af hovedformålene med etableringen af sundhedshuset at skabe gode rammer for netop praktiserende læger. Med indflytningen af de tre læger er grundstenen lagt, og jeg håber, at flere vil følge trop, siger Ole Jespersgaard, der næstformand i bestyrelsen for Brønderslev Sundhedshus.

Sundhedshuset i Brønderslev blev indviet i maj 2015, men hidtil har der ingen læger været i huset. Faciliteterne giver de tre nye læger muligheden for et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper.

- I sundhedshuset er der allerede en række af dygtige sundhedsprofessionelle, som de tre lægeklinikker nu kommer tættere på. I huset findes både øre-næse-hals-læge, øjenlæger, jordemoder samt en række kommunale sundhedstilbud i form af Brønderslev Sundhedscenter, siger Mogens Nørgård, der er regionsrådsmedlem og formand for bestyrelsen for Brønderslev Sundhedshus.


Seneste nyt

fra Nordjylland