Tre mål i overtiden: Jammerbugt FC taber opgør i Tønder

Lørdag eftermiddag tabte Jammerbugt FC 2-1, da de var på udebane mod FC Sydvest.

Det så i lang tid ud til at blive en kamp uden mål, da Jammerbugt FC lørdag eftermiddag gæstede FC Sydvest på Løgumkloster Stadion i Tønder.

Men så heldigt endte det ikke for det nordjyske 2. divisionshold. På de fire minutters overtid, der blev lagt på kampen, nåede de to hold tilsammen at score tre mål, hvilket gav en endelig score på 2-1 til FC Sydvest.

Jammerbugt FC kan dog glæde sig over stadig at ligge i toppen af tabellen i 2. divisionsens tredje gruppe - dog med samme pointtal som Kjellerup IF.

Kampens første mål blev scoret efter 90 minutter af Sydvests Rene Hansen, hvorefter  Jammerbugts Viktor Ahlmann hurtigt fulgte op og udlignede til 1-1.

Desværre for det nordjyske fodboldhold kunne Morten Hansen fra FC Sydvest ét minut senere lukke kampen, da han scorede til slutresultat 2-1 - fire minutter inde i overtiden.

Næste kamp for Jammerbugt FC er endnu en udebanekamp den 1. oktober mod Ringkjøbing.