Tre mænd vil frifindes for drab i Aalborg

En grusom sag om manddrab på åben gade i Aalborg starter i dag, mandag, i Vestre Landsret, efter de tre dømte mænd har anket deres dom.

Tre drabsdømt mænd har alle valgt at anke deres sag til landsretten, og den sag begynder i dag, mandag.

Drabet fandt sted 5. august omkring klokken 18 og foregik på åben gade i krydset Østre Alle/Langelandsgade i Aalborg for øjnene af flere vidner. Offeret, en 27-årig mand, blev ramt af knivstik, og omkring klokken syv samme aften afgik han ved døden. 

Den afdøde blev først påkørt af en bil, hvor to af de dømte sad. Herefter blev offeret jagtet hen ad Langelandsgade, inden han blev slået, sparket og stukket med en kniv. 

Nordjyllands Politi sendte øjeblikkeligt et større antal politistyrker til området og afspærrede flere dele af området. Det viste sig senere, at der sandsynligvis var tale om et internt bandeopgør, da offeret var tidligere medlem af Bandidos, ligesom også den 29-årig dømte var.

De tre dømte, en 29-årig mand og to mænd på 26 år, nægtede sig alle skyldige i drab. Den 29-årige erkendte dog at have stukket den 27-årige med en kniv, og den ene af de 26-årige erkendte at have slået afdøde med et jernrør. Den sidste afviste at have deltaget i volden.

Der forventes først at falde dom i ankesagen i næste måned.


Seneste nyt

fra Nordjylland