Tre point til nordjyderne i Superligaen

Desværre blev det ikke til nogen sejre.

Det blev til tre nordjyske point efter ottende runde af Superligaen i fodbold. I hvert fald hvis man lægger alle de nordjyske point for runden sammen. Det blev nemlig til tre gange uafgjort.

Hobro IK var det første nordjyske mandskab i aktion. De spillede allerede lørdag på udebane i Haderslev. De blå-gule fra Hobro kom bagud i første halvleg, da Stefan Gartenmann på akrobatisk vis sendte bolden i nettet med et saksespark. I anden halvleg bragte Emmanuel Sabbi så balance i regnskabet med et hovedstød. Kampen sluttede 1-1.

Søndag skulle AaB så forsøge at hente rundens første nordjyske sejr, da aalborgenserne var på besøg i Randers. Det så ellers fornuftigt ud, da Rasmus Thellufsen bragte AaB foran efter 11 minutters spil. Men bare ti minutter senere havde Randers scoret to gange. I anden halvleg fik Oliver Abildgaard sendt kuglen i nettet til kampens resultat 2-2.

Dermed var Vendsyssel FF det sidste håb for en nordjysk sejr, da de skulle på besøg i Aarhus, hvor sæsonens eneste ubesejrede hold, AGF, ventede. Desværre lykkedes det ikke for vendelboerne at prikke bolden over stregen. End ikke på straffespark var nordjyderne skarpe nok. Til gengæld fik Vendsyssel en hjælpende hånd, eller måske snarere et hjælpende hoved, da Jens Stage sendte bolden i eget net. Tobias Sana kom også på måltavlen for aarhusianerne, da han direkte på frispark udlignede til kampens resultat 1-1.