Tre selskaber vil sammen servicere offshore-rigge

Tre virksomheder med base i Frederikshavn går nu sammen for at blive en stor aktør på markedet for servicering af offshore-rigge.

OVS Offshore A/S i Frederikshavn er et helt nyt selskab som vil være en væsentlig aktør på offshore rig-markedet.

Bag OVS Offshore A/S står de tre virksomheder Orskov Group A/S, VMS Group A/S og Scanel International A/S, alle med hovedsæde i Frederikshavn. 

Igennem mere end ti år har de tre virksomheder hver især serviceret den internationale olie- og gasindustri og derigennem opbygget kendskab til og erfaring med branchen. Det er summen af denne erfaring samt mange års indbyrdes samarbejde, der nu har ført til, at de tre virksomheder forener kræfterne i OVS Offshore, der ejes ligeligt af de tre virksomheder.

Tilsammen repræsenterer de et bredt spektrum af serviceydelser og faciliteter, der gør det muligt at tilbyde kunderne én samlet løsning. OVS Offshore har den erklærede vision at blive én af Nordeuropas stærkeste serviceudbydere indenfor offshore-, olie- og gasindustrien.

- Med den kapacitet, vi repræsenterer, og med vore tilsammen 700 medarbejdere, er vi oppe at matche de helt store aktører i Europa. Dertil har vi igennem de seneste 15 år samarbejdet om opgaver for de største offshore rig-selskaber. Selv om OVS Offshore er et nyetableret selskab, har vi både erfaringen og en stab af kvalificerede medarbejdere, som allerede har arbejdet indenfor området igennem mange år, siger Claus Søgaard Poulsen, CEO for OVS Offshore samt Scanel A/S.

Han understreger, at et fælles mål er at skaffe og fastholde flere arbejdspladser lokalt i Frederikshavn, hvor logistikken understøttes af flere faktorer.

- Dels har vi gang i en udvidelse af Frederikshavn Havn, der muliggør den nødvendige plads og dybgang på 11 meter til de store rigge. Dels har vi i lokalområdet flere dygtige lokale samarbejdspartnere og værkstedsfaciliteter, der betyder, at vi kan være med på konkurrencedygtige vilkår. Og endelig er Frederikshavn en bynær havn med alle faciliteter, restauranter og hoteller indenfor gå-afstand, siger Claus Søgaard Poulsen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland