Tre trafikuheld i eftermiddags-trafikken

Mand glemte at trække håndbremsen og blev kørt over af sin egen bil.

Tre steder på de nordjyske veje måtte politiet onsdag eftermiddag rykke ud til færdselsuheld.

Den lille stime begyndte i krydset Egensevej og Landholmvej hvor en kvindelig bilist ville dreje til højre ind på Landholmvej. Her overså en bagvedkørende medtrafikant dog at kvinden bremsede, og ramte hende bagfra.

- Hun var, det vi kalder teknisk fastklemt, og man havde mistanke om at hun kunne have fået sig et piskesmæld, men det viste sig, at det kun var mindre skader, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen. Kvinden blev bragt til undersøgelse på sygehuset.

Klokken 15.23 kom en mand galt af sted på Tøttrupvej i Vrå. Han havde glemt at trække håndbremsen i sin bil og blev derefter kørt over af den.

- Det er lidt uklart om det er hans arm, ben, hånd eller noget helt fjerde, der bliver kørt over, men han slipper i hvert fald uden skader. Og så tror jeg da, han husker at trække håndbremsen fremover, siger vagtchefen.

Det sidste uheld i eftermiddagens række fandt sted på hovedvej A13 ved Suldrup. Her blev en kvindelig bilist under ukendte omstændigheder påkørt bagfra af en lastbil, så bilen snurrede rundt og endte i autoværnet.

- Hun slap med nogle blå mærker, men det kunne være endt meget værre, hvis der havde været modkørende på vejen, slutter vagtchefen, der krydser fingre for rolige veje resten af dagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland