Tredje nederlag: Rungsted var for stor en mundfuld for White Hawks

Tirsdag aften tabte Frederikshavn White Hawks for tredje gang i denne sæson til Rungsted Seier Capital med cifrene 1-2.

Tredje gang kan nogle gange være lykkens gang - bare ikke for Frederikshavn White Hawks, når modstanderen hedder Rungsted Seier Capital i Metal Ligaen.

Tirsdag aften tabte høgene for tredje gang i denne sæson til Rungsted, da kampen i Hørsholm endte 2-1 til hjemmeholdet.

Rungsted startede bedst og kom foran 1-0 12 minutter inde i første periode. Målet kom fra August Karlsson i en periode, hvor hjemmeholdet også kom til klart flest afslutninger.

I anden periode fik White Hawks dog bedre fat og kunne efter otte minutters spil udligne til 1-1 ved Anthony Deluca. Så fik frederikshavnerne blod på tanden og sendte flere og flere skud af sted mod Rungsteds mål, men ingen af dem nåede netmaskerne.

Stimen fortsatte for White Hawks ind i tredje periode, men den sidste skarphed manglede. I stedet kom Rungsted foran igen, da Nikolaj Murholdt Rosenthal fire minutter inde i perioden scorede til 2-1.

Det fik høgene til at satse i de sidste minutter. Målmand Thomas Lillie blev sendt på bænken til fordel for en ekstra markspiller, og det var tæt på at give bonus for White Hawks. Nick Olesen havde to store chancer i kampens sidste minut, men ingen af dem sendte pucken over stregen, og gæsterne måtte derfor rejse hjem til Nordjylland med endnu et nederlag i rygsækken.

Frederikshavn White Hawks skal i aktion igen fredag, hvor turen går til Herlev.