Tredje røveri på Eternitten

01:05

Fakta på Eternitten blev fredag aften udsat for røveri. Det er tredje gang på kort tid, at der er røveri på Eternitten.

Foto: Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

På kort tid har der været tre røverier på Eternitten i Aalborg. Nordjyllands Politi tror, at der er tale om den samme gerningsmand.

Med en stor kokkekniv prøvede en mand i går aftes kl.21.39 at true sig til penge i Fakta på Eternitten. Røveriet er det tredje inden for ganske kort tid i området.

Den 22. februar var det Netto ganske tæt på aftenens røveri, der fik uønsket besøg. Onsdag den 23. marts var det ligeledes en Netto, denne gang på Synergivej, der havde røveri. Fælles for de tre røverier er, at gerningsmanden har truet sig til penge med en kniv kort før lukketid.

Ved fredagens røveri lykkedes det ikke geringsmanden at få kontanter med sig, da butikken har et elektronisk betalingssystem for at undgå røverier.

Grundet lighederne mellem de tre røverier tror Nordjyllands Politi, at der kan være tale, at det er den samme gerningsmand, der står bag alle tre røverier.

Manden beskrives som udenlandsk, han talte dansk med accent, er cirka 170-180 cm høj, slank af bygning, iført sorte sko, lyse cowboybukser, mørk jakke med hvid og rød stribe på begge ærmer, samt sort elefant hue.

Har du informationer, der kan hjælpe Nordjyllands politi bedes du ringe på tlf. 114.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord