Trekroner har sin egen fodboldskole

I denne uge startede over 20.000 børn i DBU’s fodboldskoler landet over. I Trekroner ved Fjerritslev har de dog valgt at lave deres hel egen fodboldskole, og det er blevet en succes.

Udefra ligner det en ganske almindelig fodboldskole som dem DBU arrangerer, men denne her i Trekroner er helt sin egen.

- Vi har ikke nogen, der overvåger os. Vi har ikke nogen, der tager overskuddet af lagkagen, hvis man kan sige det sådan, siger Casper Fuglsang fra Trekroner Idræts Forening.

Det var primært prisen, der fik Trekroner Idræts forening til at bryde med DBU og lave sin egen fodboldskole. Her er prisen næsten halveret fra de knap 1000 kroner, en uge i DBU-regi koster.

- Der var nogle forældre, der begyndte at efterspørge, om prisen kunne sænkes på en eller anden måde. Det forsøgte vi at leve op til ved at lave vores egen fodboldskole, hvor vi kunne tilbyde det samme, siger Casper Fuglsang fra Trekroner Idræts Forening.

Det, der gør, at fodboldskolen kan hænge sammen økonomisk, er, at alle arbejder frivilligt inklusive trænerne.

- Vi har selv gået på fodboldskole her, og vi er selv fra lokalområdet, så vi brænder for det her sted, og vi vil gerne holde det her sted i gang, siger Casper Fuglsang fra Trekroner Idræts Forening.


Seneste nyt

fra Nordjylland