"Trille" vurderer sin afløser: - Han har energien, alderen og humoren

02:41

Video: Michael Schmidt Thomsen

Ernst Trillingsgaard er overbevist om at AKKC har fundet den rette mand som afløser til sig selv.

1. maj slutter en æra. En æra hvor landets ubestridt største kulturkøbmand Ernst Trillingsgaard uden pause har været direktør i Aalborg Kongres og Kultur Center. Her afleverer han nemlig tøjlerne videre til Nicolaj Holm, der indtil nu har været direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Hvis spillet om at blive den nye direktør i AKKC var noget bookmakerne udbød, havde tilbagebetalingen på et væddemål med Nicolaj Holm i centrum garanteret givet pengene pænt igen, men spørger man den afgående direktør om hans afløsers meriter og den kommende plads i spidsen for Nordjyllands største kulturudbyder fremhæver han masser af kvaliteter, der gør ham perfekt til stillingen.

- Jeg er sikker på, den rigtige mand er fundet. Der har været 59 ansøgere, og de er blevet pløjet godt igennem. Så har man til sidst fundet den mand, man tror er den bedste, og det er også ham, jeg tror er den bedste fortæller Ernst Trillingsgaard, der offentliggjorde sin beslutning om at træde ned fra direktørposten tilbage i september. 

Læs også Nicolaj Holm er ny direktør for Aalborg Kongres og Kultur Center

- Nicolaj indeholder masser af erfaring, selvom han kun er 35 år, men foruden erfaring har han også ideer, han har bevist, han kan gennemføre, som han har gjort det i Messecenter Himmerland. Vi skal have en, der både medbringer erfaring og er klar til nye udfordringer og har nye, måske endda skæve, ideer, og det tror jeg Nicolaj Holm har, fortsætter "Trille", der ikke er i tvivl om svaret, når spørgsmålet lyder: "Kan han fylde dine sko ud?"

- Sagtens. Det er der ikke noget problem i. Han har energien, alderen og humoren. Det kan han sagtens gøre. Det er jeg sikker på.

Hele interviewet med Ernst Trillingsgaard kan ses ovenfor mens bestyrelsesformand Peter Rindebæk herunder forklarer hvorfor et enigt ansættelsesudvalg pegede på Nicolaj Holm. 

02:37

Photo: Michael Schmidt Thomsen

Luk video

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord