Triton vinder skæbnekamp

 Triton vinder skæbnekamp

Badmintonholdet Triton sejrede i dag i 1. division over Odense. Dermed er de reelt sikret en plads i slutspillet, hvor de tager 4 point med sig. Holdet har en god chance for at komme i den allerbedste liga

Først kort tid før opgøret mellem Odense og Triton offentliggjorde de to hold deres holdopstillinger. Hjemmeholdets canadiske førstesingle, Anna Rice, trak det længste strå. Hun møder en af Danmarks - for tiden - allerbedste, bulgarske Petja Nedelcheva.

- Jeg har faktisk vundet over hende for en måned siden i Frankrig, så jeg ved, at hun er sulten efter at slå mig. Det bliver helt sikkert en spændende kamp, siger Anna Rice til TV2/NORD.

Kampen bliver tæt, men Anna Rice må alligevel se sig slået af den bulgarske spiller - også i damedoublen bliver det til et nederlag for Anna Rice og hendes makker Suzanna Rayappan.

Herrerne klarer dog skærene - hjemmeholdet vinder alle fire herresingler - også i de tre herredoubler sejrer Triton. Sammenlagt vinder aalborgenserne 8-5.

- Det er perfekt, for sejren betyder, at vi stadig har chancen for at komme i ligaen som et vores mål, siger træner Søren Hermansen.


Seneste nyt

fra Nordjylland