Trods korsbåndshelvede: AaB forlænger med Jakob Ahlmann til 2017

AaB har forlænget kontrakten med venstrebacken Jakob Ahlmann, så spillerens kontrakt nu løber frem til sommeren 2017. Forlængelsen kommer efter, at Ahlmann i næsten et år har siddet ude med en korsbåndskade i næsten et år.

AaB har forlænget kontrakten med venstrebacken Jakob Ahlmann, så spillerens kontrakt nu løber frem til sommeren 2017. Forlængelsen kommer efter, at Ahlmann i næsten et år har siddet ude med en korsbåndskade i næsten et år.

Jakob Ahlmann var en vigtig brik i AaB's mesterskabssæson i 2013/14, hvor han blandt andet scorede til 3-1 i pokalfinalen mod FC København. Han nåede også at få debut på A-landsholdet, før den skrækkelige knæskade ramte spilleren.

Sportsdirektør Allan Gaarde er glad for, at det er lykkedes at få forlænget kontrakten med Jakob Ahlmann.

- Jakob er en af succeshistorierne fra vores talentudvikling, hvor det er fantastisk at se, hvordan han har taget vejen fra drengespiller til Superligaen og videre til det danske A-landshold.

- Han har tidligere bevist, at når han er på sit topniveau, er han blandt de bedste - hvis ikke den bedste venstre back i Superligaen. Derfor er vi glade for at have forlænget aftalen med Jakob i endnu et år, og vi glæder os til forhåbentlig inden længe at se ham tilbage på det høje niveau, vi ved han har, siger Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Jakob Ahlmann glæder sig over forlængelsen et år på sidelinjen med genoptræning og tilbagefald fra sin skade.

- Det har været et hårdt år på grund af korsbåndskaden, så det er rart, at der nu er ro på og, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at spille fodbold. Samtidig er det dejligt, at det bliver i AaB jeg får mulighed for at finde mit topniveau igen.

- Jeg træner fuldt ud med og var med i reserveholdskampen i weekenden og mod HSV i tirsdags. Nu håber jeg snart at kunne gøre mig gældende på Superliga-niveau igen. Jeg ved, at der vil komme perioder efter så lang en pause, hvor man dykker lidt, men det skal vi forsøge at minimere, og nu ser jeg bare fremad, siger Jakob Ahlmann.

24-årige Ahlmann har spillet 88 kampe og scoret tre mål for nordjyderne.

I videoen over artiklen kan du se eller gense "Grønskollinger af guld"-afsnittet med Jakob Ahlmann.


Seneste nyt

fra Nordjylland