Trods Melodi Grand Prix-nederlag: Lasse Meling skal med til Eurovision

Den unge nordjyske Dansk Melodi Grand Prix-deltager har fået en plads i den danske Eurovision Fagjury.

Det blev ikke til en sejr, da 19-årige Lasse Meling i år deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Gigantium i Aalborg. 

Men selvom han ikke selv kommer til at synge, så får Lasse Meling alligevel lov til at være med, når Danmark skal dyste på den internationale scene ved Eurovison Song Contest i Portugal i næste uge. Den kun 19-årige sanger skal være en del af den danske fagjury, der skal bedømme sangende til Eurovision Song Contest.

- Det var ikke noget jeg havde regnet med. Især fordi jeg aldrig har set mig selv som en der er værdig nok til at bedømme andres musik. Men det er mega fedt. Det bekræfter mig ligesom i, at så gør jeg det ikke helt forkert, fortæller Lasse Meling. 

Udover den unge nordjyde, består fagjuryen af Linda Andrews, der har deltaget i X Factor, den dansker sanger Bryan Rice, tidligere vinder af både Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest Emmelie De Forest og den danske sangerinde Søs Fenger. 

Store navne sammenlignet med nordjyden, der er relativt ny på den danske musikscene. 

- Det er lidt sjovt. Man kommer jo automatisk til at føle sig som en af de gode. Man ved jo, hvem de er, fortæller Lasse Meling. 

Selvom Lasse Meling snart skal bedømme andres musik, så står hans egen musikkarriere ikke stille. Lige nu er han aktuel med sangen "Me, Myself & I", der huserer på top-50 listen på streamingtjenesten Spotify. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland