Trussel mod UCN: En mand er anholdt i sagen

En trussel på mail fik politiet til at sende 750 UCN-elever hjem før middag. En person er anholdt i sagen.

Tidligere i dag, 29. april 2016, modtog Nordjyllands Politi via 112 oplysninger om en trussel afsendt i mail mod University College Nordjylland i Hjørring (UCN).

I mailen var der fremsat trusler mod en af UCNs adresser på Skolevangen i Hjørring. Det fik straks Nordjyllands Politi til at sende adskillige patruljer, hundevogne og indsatsleder frem til universitetet, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Kort før middag valgte universitetets ledelse – i samråd med Nordjyllands Politi – at suspendere undervisningen og sende de studerende hjem, mens politistyrker runderede i området. Det er dog vigtigt at understrege, at alt er roligt i og omkring skolen.

- Vi tager det alvorligt, når vi får sådan en melding, og så sender vi styrker frem til stedet og begynder straks at efterforske, siger vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi  oplyser, at man har anholdt en mistænkt i sagen, og vedkommendes forhold er nu ved at blive undersøgt nærmere, ligesom politiet efterforsker videre for at klarlægge forløbet.

Manden er ikke sigtet for noget endnu. 


Seneste nyt

fra Nordjylland