Tryllede sig til sejr: Steve Hart er Nordjyllands Sjoveste

01:19:54

Steve Hart løb med titlen som Nordjyllands Sjoveste. Gense finalen her.

Steve Hart i midten løb med titlen som Nordjyllands Sjoveste. Til venstre for Steve er Sebastian Larsen, som fik en tredje plads, og til højre for ham Frederik Larsen, som var på en andenplads. Flankeret af værterne Anne Kejser og Robert Bedsted

Under showet fik Steve Hart "hjælp" af en frivillig fra publikum til et klassisk, men altid underholdende trick.

1 af 3

Dansk-walisiske Steve Hart tryllede sig til over halvdelen af stemmerne i mandagens finale i Nordjyllands Sjoveste. Gense finalen her.

Steve Hart vandt mandag aften en imponerende sejr, og kan nu kalde sig for Nordjyllands Sjoveste

-Jeg beklager, at jeg ikke har den rigtige nordjyske accent, sagde Steve Hart med tydelig engelskklingende dansk og med et glimt i øjet. Den 56-årige tryllekunstner, som ernærer sig med at underholde til både private fester og byfester, udtrykte stor taknemmelighed i sin takketale.  57 procent af SMS-stemmerne gik til Steve Hart, der nu bor i Assens ved Hobro,  men er født i Wales.

Steve Hart tryllede sig gennem aftenens show. Han havde blandt andet en frivillig mand fra publikum på scenen, som måtte lade sine arme styre af Steve Hart – et klassisk nummer – men stadig meget underholdende.

Men det var ikke rent trylleri.

Enkelte vittigheder blev også sneget ind. Deriblandt en anekdote om et møde med en kvinde på Istedgade, som eftersigende skulle have tilbudt ham 500 kroner for en nat sammen med ham – eller det var i hvert fald, hvad han hørte.

På andenpladsen kom den 22-årige bartender Frederik Nielsen, som levende fortalte om sin noget urinbefængte tur på Nibe Festival.  Frederik Nielsen leverede klassisk stand-up, som man kender det fra Comedy Zoo, og det kasserede 27 procent af stemmerne.

På en tredjeplads har vi Sebastian Larsen, som er en hurtigtsnakkende 19-årig Hjørringenser. Hans show var en blodig affære – forstået på den måde, at hans stand-up show var en lang, underholdende og til tider tåkrummende historie om en blodig oplevelse. Han fik 16 procent af stemmerne.

01:19:54

Gense finalen i Nordjyllands Sjoveste her. 

Luk video

 

Flere nyheder fra TV2 Nord