Tuborg sikrer god lyd i Frederikshavn

Pengene fra Tuborgfondet skal gå til ny lydpult i Maskinhallen. Foto: Daniel Mikkelsen

Maskinhallen i Frederikshavn modtager 200.000 kroner fra Tuborgfondet til at sikre den gode lyd.

65 spillesteder har ansøgt Tuborgfondet for en hjælpende hånd. En af de heldige, der blev valgt til at modtage støtte fra Fondet, er Maskinhallen i Frederikshavn. Tuborgfondet har givet 200.000 kroner til at sikre den gode lyd i Frederikshavn. Pengene skal ifølge kanalfrederikshavn.dk bruges på en ny mixerpult til Maskinhallen.

- Med bevillingen fra Tuborgfondet kommer vi tættere vores mål om at skabe en koncertsal, der appellerer til de frivillige og gør det lettere at skabe endnu flere koncertoplevelser, fortæller spillestedsleder Jens Ole Amstrup, der er musikchef i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

Frederikshavnerne er sammen med 17 andre spillestedet blevet udvalgt til at modtage pengene af en ekspertjury. I alt er der blevet uddelt 2,5 millioner kroner til spillesteder i hele landet.

- Musik samler mennesker, skaber glæde og samhørighed, og det er netop fællesskabet omkring musikken, som er vigtigt for Tuborgfondet. De lokale spillesteder samler lokalbefolkningen og er med til at skabe et aktivt lokalmiljø, siger Anne-Marie skov, Tuborgfondets direktør.

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord