Tulip-medarbejdere i Svenstrup fortsætter strejke

En mindre gruppe medarbejdere på Tulips fabrik i Svenstrup fortsætter onsdag eftermiddag den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse.

Aftenholdet på Tulips pakkeri i Svenstrup, har onsdag eftermiddag besluttet at fortsætte den arbejdsnedlæggelse, der startede tirsdag formiddag. Det oplyser kommunikationschef ved Tulip Michael Ravn.

Holdet, der består af 13 personer skulle have afløst de omkring 70 medarbejdere, der var på dagholdet. De valgte dog i stedet at fortsætte arbejdsnedlæggelsen i sympati med deres kolleger, og flaskehalsen som de manglende medarbejdere skaber, bliver stadigt mere snæver.

- Arbejdsnedlæggelsen betyder da helt sikkert noget for produktionen, og den har allerede medført underleverance til flere af vores kunder, siger Michael Ravn. 

[cke_placeholder_teaser_teaser:{"nid":"57633"}]

Kommunikationschefen kan ikke gå i detaljer med hvad striden mellem Tulip og de ansatte drejer sig om. Han oplyser at de berørte medarbejdere mødes torsdag morgen, hvor de beslutter om de vil gå tilbage i arbejde.

Medarbejderne har anerkendt, at der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og derfor bliver onsdagens aftenshold pålagt bod. Det samme vil være tilfældet med torsdagens daghold, hvis de fortsætter strejken.

Tulip kan, hvis arbejdsnedlæggelsen fortsætter forelægge konflikten Arbejdsretten, der kan pålægge medarbejderne at gå i arbejde igen.

De øvrige medarbejdere på fabrikken fortsætter arbejdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland