Tulip-medarbejdere i Svenstrup har genoptaget arbejdet

Strejken på Tulip i Svenstrup er afblæst - medarbejderne i pakkeriet genoptog arbejdet torsdag morgen klokken syv.

Knap to døgn varede strejken på Tulips pakkeri i Svenstrup. Men torsdag morgen klokken syv genoptog dagholdet på cirka 70 mand igen arbejdet, fortæller Tulips kommunikationschef, Michael Ravn.

- Ja, vores medarbejdere er tilbage på arbejde, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, siger Michael Ravn.

Han ved på nuværende tidspunkt ikke meget om, hvad det var, der fik medarbejderne til at stoppe den strejke, der blev indledt klokken 10.30 tirsdag formiddag og siden har betydet underleverance til flere Tulip-kunder.

- Jeg kender ikke de nærmere detaljer, men jeg kan sige, at vi er kede af sagen. Det er ikke lang tid siden, vi fik en ny medarbejdertilfredshedsundersøgelse præsenteret, som placerede os langt højere på arbejdsmarkedet end andre virksomheder af den her type. Så det er selvfølgelig træls, at en lille håndfuld medarbejderes utilfredshed fører til en strejke, siger Michael Ravn. 

Angiveligt er det utilfredshed med en mester i pakkeriet, der fik 69 medarbejdere til at nedlægge arbejdet i tirsdags og siden fik flere hold til at følge trop.

Onsdag kom det frem, at strejken var overenskomststridig - noget, Tulip-medarbejderne også anerkendte, og som kostede onsdagens aftenhold en pålagt bod. Det samme ville have været tilfældet med torsdagens daghold, hvis de havde fortsat strejken.

Pølsefabrikken i Svenstrup ligger stadig stille

 


Seneste nyt

fra Nordjylland