TV: Fortuna-målmand kæmper for sin karriere

Maria Christensen pådrog sig for 25 dage siden en kraftig hjernerystelse, der truer med at sætte en stopper for Fortuna Hjørrings unge målmand.

I en kamp i landets bedste kvindelige fodboldrække blev Maria Christensen ramt i hovedet af en modspillers knæ. Et sammenstød, der har fået store konsekvenser for den 19-årige målmand.

Fortuna Hjørrings målmand blev kørt direkte på hospitalet, hvor lægerne kunne konstatere, at Maria Christensen havde pådraget sig en hjernerystelse, og at den havde påvirket hendes motorik.

- I starten fik jeg tics og spasmer i hovedet, og jeg havde en halskrave på for at få støtte, siger Maria Christensen.

Efter en intensiv behandling på Aalborg Universitetshospital bor Maria Christensen nu hos sin familie i Viborg. Her har uheldet vækket store følelser.

- Det var et kæmpe chok, da man så hende første gang, fordi det så voldsomt ud. Der gik der en masse tanker igennem ens hoved, om hun ville blive, som hun plejer, at være, siger Katja Christensen, der er storesøster til Maria Christensen.

Maria Christensen får næsten dagligt behandling, og det har medført store fremskridt.

- Det er næsten et mirakel. Hun gik fra, at hun skulle støttes ind af to personer, til at hun kunne gå ind kun med støtte fra en person, siger Hans Erik Foldberg, der behandler Maria Christensen ved hjælp af akupunktur.

Den hurtige forbedring i Maria Christensens fysiske tilstand og lægernes positive prognoser giver tro på fremtiden.

- Jeg har haft nogle skader før, og også nogle med hovedet. Det er min tredje hjernerystelse, og jeg er altid kommet tilbage, og det er jeg også helt sikker på, at jeg gør nu, siger Maria Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland