TV-kok står for maden i Zoo

 TV-kok står for maden i Zoo

Nye, spændende kulinariske oplevelser i sigte i Aalborg Zoo. Et nyt konsortium med den kendte tv-kok Morten Nielsen i front har netop indgået et samarbejde med Aalborg Zoo om at drive havens restaurant og kiosker.

Driften overtages 1. februar og daglig leder bliver Katerina Komselis, som er opvokset i restaurationsbranchen, idet hendes forældre har drevet en af byens mest succesfulde græske restauranter.

Nyt mad i nye rammer

"Mortens Kro har i mange år stået for et varieret og højt gastronomisk niveau med stor fokus på kvalitet, sundhed og faglig udførelse. Disse værdier videreføres i Aalborg Zoo og passer perfekt sammen zoos ønske om service, miljø, økologi og bæredygtighed" siger Morten Nielsen og fortsætter "Der vil selvfølgelig være dele af de nuværende typer af mad og drikke som skal bevares, men disse vil komme i konkurrence med produkter med fokus på sundhed, kvalitet og naturlighed".

Den nye mad vil blive serveret i helt nye omgivelser, idet Aalborg Zoo ombygger den nuværende Bistro. Bistroen bibeholder sin nuværende placering men vil fremover fremstå i 2 etager hvor de besøgende i overetagen vil kunne nyde deres mad og samtidig have en fantastisk udsigt ud over haven. Disse omgivelser skal i videst muligt omfang bruges til konferencer og andre arrangementer aften og weekends. Det være sig selskaber, så som konfirmationer, bryllupper samt div. events som vinsmagning eller kulinariske events med fokus på det eksotiske som zoos rammer jo indbyder til.
Ombygningen af Bistroen forventes afsluttet til påske hvorefter den skulle være klar til at tage imod sæsonens gæster. Indtil da vil der være mulighed for at købe et begrænset udvalg af mad fra Centerkiosken som er placeret ved bavianerne.

Store forventninger

"Vi har meget store forventninger til samarbejdet med Morten Nielsen og konsortiet. Mortens Kro er et fantastisk godt brand, som I sig selv vil kunne øge antallet af gæster. Da vi samtidig, på det kulinariske område, kan tilbyde en oplevelse som passer perfekt ind i vores fantastiske rammer i Aalborg Zoo, er jeg helt sikker på at dette samarbejde vil blive meget frugtbart og til glæde for alle vores gæster" siger Zoo direktør Henrik Johansen.

Kendte kokke i danske zoologiske haver

Der har i de seneste år været meget fokus på at sælge helhedsoplevelser til de gæster der besøger de danske zoologiske haver. Det ser ud til, at flere kendte danske kokke har fået øjnene op for de udfordringer og muligheder der ligger i dette. Således kunne Knuthenborg Park og Safari for nylig præsentere Claus Meyer som ny forpagter af deres spisesteder.


Seneste nyt

fra Nordjylland