TV2 Nord vinder international pris for "Nick og Tanja - efter ulykken"

Den europæiske sammenslutning af regionale tv-stationer, CIRCOM, har tildelt TV2 Nord en fornem pris.

TV2 Nord får prisen Prix Circom 2017 for to programmer om et ungt par, der får deres verden vendt på hovedet som følge af en alvorlig ulykke.

Den 25-årige Nick Vejle bliver hjerneskadet, da han i 2014 forsøger at redde to fiskere op fra bunden af en fiskekutter i Strandby. Programmerne følger Nick og hans kæreste Tanjas kamp for at komme tilbage til livet.

Det er journalist Jesper Bradsted og fotograf Søren Broust Hansen, der er de primære kræfter bag programmet. Og selvfølgelig var der glæde og stolthed på TV2 Nord, da nyheden kom frem.

- Det er en helt klar prioritet hos os at lave nogle tv-programmer, der kan måle sig med de allerbedste. Ikke nødvendigvis nogen let øvelse, for vi har ikke samme økonomi som vores noget mere velstående kolleger i for eksempel DR og TV2, siger TV2 Nords administrerende direktør, Mikael Justesen.

quote Den gode ide og det gode håndværk koster ikke nødvendigvis millioner

Mikael Justesen, administrende direktør, TV2 Nord

- Men netop derfor er glæden jo endnu større, når det lykkes at få meget ud af lidt. Den gode ide og det gode håndværk koster ikke nødvendigvis millioner, siger Mikael Justesen

Det er i øvrigt anden gang i år, at TV2 Nord løber med en pris. Tidligere i år blev stationens programmer om det ikke særligt velspillende fodboldhold fra Ulsted hædret med en Marenpris. 

Du kan se eller gense de to programmer "Nick og Tanja - efter ulykken" herunder: 

(1:2)
(2:2)

 


Seneste nyt

fra Nordjylland