TV2/Nord bag det mest sete TV-program torsdag aften

Jesper i de voksnes rækker, der blev sendt på TV2 torsdag aften og  produceret af TV2/Nord, blev set af 867.000 seere og var aftenens mest sete program i Danmark.

Gårsdagens dokumentar om Jesper Sørensen med den sjældne sygdom progeria, "Jesper i de voksnes rækker", blev set af 867.000 danskere - et meget højt seertal, som faktisk var endnu højere end til det første program "Drengen i den gamle krop", der blev set af 848.000 seere ved visningen 26. november 2008. Programmet er produceret til TV 2 af TV2/Nord.

- Det er et fantastisk seertal. Vi er pavestolte af, at vi kan levere et så fornemt produkt til TV2 og jeg er meget tilfreds med den indsats, som hele holdet bag programmet har leveret, siger Pia Daugaard, Direktør, TV2/Nord.

Jesper Sørensen fra Nordjylland charmerede sig ind i danskernes hjerter i 2008, da TV 2 viste dokumentaren "Drengen i den gamle krop". Programmet fulgte den på det tidspunkt 11-årige Jespers liv med den svære sygdom progeria - en genetisk fejl, der får kroppens celler til at ældes med ekstrem hast.


Seneste nyt

fra Nordjylland