TV2/NORD bliver i Aabybro

 TV2/NORD bliver i Aabybro

TV2/NORD har sonderet mulighederne for at flytte hovedredaktionen i Aabybro til Aalborg. De sonderinger betyder, at tv-stationen bliver i Aabybro

Bestyrelsen i TV2/NORD har besluttet at droppe flytningsplanerne. Omkostningerne til en flytning har vist sig at være for store.

- I bestyrelsen er vi enige om, at en samlet afvejning af fordele og ulemper ved en flytning viser, at de økonomiske omkostninger er for store. Nu vil vi koncentrere kræfterne om at fortsat at være nordjydernes foretrukne TV-kanal, siger Ole Carlsen, der er formand for TV2/NORD.

Flytteplanerne har været til diskussion i store dele af Nordjylland - specielt blandt medlemmer af tv-stationens repræsentantskab. Beslutningen om at blive har været mere end et år undervejs.

- Vi har været meget grundige, og selvom vi havde ambitioner om at flytte til Aalborg, så kan vi simpelthen ikke forsvare at flytte. Det vil koste på kvaliteten og på antallet af medarbejdere, og der har vi helt fra starten været enige om ikke at gå på kompromis, siger Ole Carlsen.

Den tidligere borgmester i Brønderslev Jens Arne Hedegaard, har været blandt kritikerne af flytningsplanerne.

- Det er skønt. Det er efter min mening den helt rigtige beslutning, som bestyrelsen har truffet, siger Jens Arne Hedegaard til TV2/NORD.

TV-stationen i Aabybro skal nu udvikles, så den matcher kravene til produktion af fjernsyn i fremtiden.

- Hvordan det helt nøjagtig skal ske, det ved jeg. Det begynder vi at planlægge nu, siger Ole Carlsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland