TV2/Nord sender bus til AaB-kamp

Foto: Bruno Stagsted

Vi vil have guldet til Nordjylland, og sender derfor en bus med fans til AaB's udekamp mod FC Vestsjælland. Se hvordan du kan komme med.

AaB har chancen for at vinde Superligaen, men har i de seneste kampe gjort det sværere for sig selv, end man kunne håbe. Forude venter en udekamp mod stærke FC Nordsjælland onsdag og på søndag gælder det oprykkerne FC Vestsjælland, som AaB indtil nu kun har kunnet trække et point ud af.

Det skal ikke være det eneste point, vi får ud af Slagelse, så TV2/Nord kræver derfor en sejr og sender ekstra opbakning med til kampen.

- Vi vil gerne sende et signal om at vi bakker op om AaB. Vi skal have guld til Nordjylland og derfor vil vi gerne gøre vores til at hele Nordjylland står sammen og er med i Slagelse til at bakke op, så vi kan få guldet hjem. En af vores opgaver er at samle Nordjylland og få nordjyderne til at stå sammen om noget, og det kan vi være med til i det her tilfælde, siger redaktionschef på TV2/Nord, Jesper Christiansen.

Vi fylder en bus med fans, og du kan komme med! På TV2/Nords Facebook-side udlodder vi 23x2 billetter, og det eneste du skal gøre, er at fortælle hvorfor vi skal vælge netop DIG, samt hvem du vil have med til kampen.

Inden du deltager, opfordrer vi til at du læser de praktiske oplysninger om konkurrencen herunder.

  • Bussen og billetterne er gratis for vinderne.
  • Der opsamles deltagere til turen tre steder.
  • 1: Ved TV2/Nord i Aabybro klokken 11.40 (se kort)
  • 2: På P-pladsen ved Th. Sauers Vej-motorvejstilkørslen klokken 12.00 (se kort)
  • 3: Ved Shell i Haverslev-afkørslen klokken 12.30 (se kort)
  • Der sælges kaffe, øl og vand i bussen.
  • Hjemkomst til ovennævnte steder vil være cirka: 23.10 (Haverslev), 23.40 (Th. Sauers Vej) og 00.00 (TV2/Nord)

Flere nyheder fra TV2 Nord