Tyrolerfest sikres med lange pløkker

Restaurant Skagen Strand har slået et stort telt op, da der skal holdes tyrolerfest lørdag aften. Men stormen Knud har sat arrangørerne på overarbejde.

Nogle gange er man ikke heldig med vejret, når man planlægger en fest. Det kender de alt til på Restaurant Skagen Strand. De har nemlig planlagt stor tyrolerfest, dagen efter stormen Knud skulle gå i land. Og da festen skal holdes i et stort festtelt, har værterne brugt det meste af fredagen på at sikre teltet, så det stadig står, når festen skydes i gang lørdag aften.

- Vi har simpelthen pillet fliser op, og så har vi sat hjørne- og midterstolper i. Og så har vi banket pløkker 80 centimeter ned i undergrunden. Nogle ordentlige pløkker, siger Karin Larsen, som er indehaver af Restaurant Skagen Strand og arrangør af tyrolerfesten.

Men selvom Knud har kraftige vinde og vindstød med sig, så er det ikke uvant for Karin Larsen, at det blæser, når hun arrangerer fest.

- Især heroppe ved Skagen er det jo mere mærkeligt, hvis der er stille vejr, end hvis det blæser, siger hun. Karin Larsen erkender dog, at det er godt festen først afholdes lørdag.

Og noget tyder på, at forberedelserne har været tilstrækkelige for fredag eftermiddag oplyser Restaurant Skagen Strand på Facebook, at de er klar til at servere kolde fadøl i teltet til tyrolerfest lørdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland