Tysk storklub ser bort fra Mathias Bau

Foto: Jan Korsgaard, Scanpix

Frederikshavn White Hawks' topscorer Mathias Bau Hansen skifter ikke til den tyske storklub Düsseldorfer EG. Tyskerne har i stedet valgt at fuldende truppen med en ungarsk forward.

Det bliver ikke i den tyske storklub Düsseldorfer EG, at Frederikshavn White Hawks' topscorer Mathias Bau Hansen fortsætter karrieren. Det står klart, efter at den tyske klub onsdag har skrevet kontrakt med den ungarske forward Janos Hari.

Det tyske ishockeymagasin Eishockey News skrev i slutningen af maj, at det enten blev Mathias Bau Hansen eller Janos Hari, der fuldendte Düsseldorfer EG's trup for den kommende sæson, og valget faldt altså på den 25-årige ungarer.

Düsseldorf-klubben skriver onsdag på sin hjemmeside, at klubben har indgået en aftale med Janos Hari, og at den sidste plads på holdkortet for den kommende sæson dermed er besat. En kontrakt med Mathias Bau Hansen ser således ud til at være udelukket.

Læs også Medie: Tysk storklub lurer på White Hawks-topscorer

Det er derfor stadig uvist, hvor den to meter høje forward spiller i næste sæson. 23-årige Bau har i de seneste tre sæsoner spillet for Frederikshavn White Hawks, og han blev i den forgangne sæson topscorer for høgene med 40 point i 41 kampe.

Mathias Bau Hansen har endnu ikke skrevet kontrakt med nogen for den kommende sæson, men White Hawks' cheftræner Mario Simioni har tidligere givet udtryk for, at han regner med, at den store landsholdsforward er tabt for den nordjyske klub.

Flere nyheder fra TV2 Nord