Tysker på afveje

 Tysker på afveje

For anden gang på godt et år kørte en ældre tysker helt forkert. En 84-årig mand skulle hjem til Düsseldorf efter et besøg hos sin søster - og endte på en mark mellem Aalborg og Nibe i aftes.

Bilen holder stadig her på en mark udenfor Klitgårds Fiskerleje mellem Aalborg og Nibe. Hvordan tyskeren er endt på marken er uklart. Han er ikke selv i stand til at forklare det, oplyser Nordjyllands Politi.

Manden må være kørt forkert midt i Tyskland. Næsten 1000 kilometer senere har han sandsynligvis fået mistanke om at noget er galt og er drejet af motorvejen - og endt på en mark ved en landsby, som han troede var sin egen landsby Moers, nær Düsseldorf. Men i virkeligheden Klitgårds Fiskerleje.

Her blev manden fundet af den administrerende direktør for Danish Crown, Kjeld Johannesen der bor i området. Den stilige ældre herre fik en kop kaffe og så blev politiet blev kontaktet.

De fik gennem Aalborg Kommune placeret den 84-årige tysker på plejehjemmet Hasserishave, hvor han har overnattet og stadig befinder sig i god behold, oplyser ældrerådmand, Tina French Nielsen (Venstre).


Seneste nyt

fra Nordjylland