Tyv løb med konfirmationsgaverne

Kia Frikke Gregersens konfirmation i søndags skulle have været en dag fuld af smil og glæde, men festen fik en ulykkelig afslutning for den unge konfirmand.

 Da Kia Frikke Gregersen i weekenden fejrede sin konfirmation fik hun sig en slem overraskelse. Mens hun festede med gæsterne og nød sin store dag, blev hun bestjålet næsten alle sine gavepenge.

- Jeg er selvfølgelig ikke særligt glad for at de er væk, jeg skulle jo bruge dem, siger Kia Frikke Gregersen til TV2/Nord.

Kia Frikke Gregersen havde samlet pengene fra sine telegrammer i en konvolut og gemt dem i et køkkenskab i forsamlingshuset i Snæbum, hvor festen blev holdt. Hun ville ikke have kontanterne til at ligge fremme på gavebordet. Men under festen sneg en langfingret tyv sig ind i køkkenet og snuppede konvolutten, der indeholdt godt 15.000 kroner.

Tyveriet har påvirket konfirmanden lige siden weekenden.

- Jeg har det ikke særligt godt. Jeg sover ikke godt om natten, og jeg er træt hele tiden, siger Kia Frikke Gregersen.

Den dårlige konfirmationsdag har også gjort indtryk på mange i familiens omgangskreds. To af Kia Frikke Gregersens fars nærmeste venner har startet henholdsvis en auktion og en indsamling på Facebook. Den indsamling har indtil videre givet 1500 kroner til konfirmanden.

- Det rører mig virkelig at folk har gjort sådan noget for min datters skyld, siger konfirmandens far, Allan Frikke Gregersen.

Men Kia Frikke Gregersen må nok se i øjnene, at de 15.000 kroner er gået tabt. Forsikringen dækker ikke tabet, da der ikke er tale om et indbrud, og politiet har netop lukket sagen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland