Tyvebande på spil i Aabybro

To forskellige hjem i Aabybro blev mandag eftermiddag udsat for tyveri. Alt tyder på, at der er en sammenhæng mellem indbruddene.

Designer interiør for flere tusinde kroner blev mandag eftermiddag stjålet fra to forskellige hjem i Aabybro. Indbruddene skete med blot en halv times mellemrum, den samme bil er blevet set begge steder, og der er formentlig en sammenhæng mellem indbruddene.

Ved det ene indbrud stjal tyvene en Corona stol og en berømt designerlampe kadet "Koglen." Ved det andet indbrud blev der ligeledes stjålet em Corona stol, to læderstole og en PH-Lampe. Ved begge indbrud er tyvene altså gået efter designermøbler, hvilket også indikerer, at det kunne være de samme to mænd, der har været på spil, det siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg, til tv2nord.dk.
 
Billeder fra en privat overvågning viser, at tyvene er to mænd. Den ene var i ført en hvid kasket og en lys træningsjakke. Den anden var i ført en lys trøje med hvidt print i nakken, mørk hue og mørke bukser.

De to mænd kørte i en stjålen bil. En mørkerød Citroen Berlingo med registreringsnummer; FE 92 108. Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114. 


Seneste nyt

fra Nordjylland