Tyveknægte slap afsted med 9 høns og 5 golfbolde

Flere steder har der i nattens løb været tyverier og indbrud. I Brovst fik tyvene en flok høns med som bytte(dyr).

Nordjyllands Politi har haft travlt med en række mindre episoder det sidste døgns tid. Både påvirkede bilister, hærværk, tyveri og indbrud er elementer i døgnrapporten. 

I Brønderslev blev en knallertkører stoppet mandag aften, da han kørte på Jerslevvej. En alkotest viste, at promillen var for høj, og køreren blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Natten til tirsdag måtte en bilist erkende, at vedkommende kørte bil uden kørekort - det var nemlig blevet frakendt tidligere. Desuden var chaufføren også påvirket af alkohol og taget med på stationen for at få foretaget en blodprøve. 

Indbrud og hønsetyve på spil

I Storvorde bed en patrulje klokken 01.30 i nat mærke i en såkaldt tuk tuk, der er en lille knallert med opbevaringsrum. I køretøjet befandt tre unge mennesker sig, der ikke kunne redegøre, hvor de havde tuk tuk'en fra, og de kan derfor se frem til en sigtelse for tyveri. 

Andre tyve har også været på spil i Brovst, hvor der i perioden fra 18. maj til 21. maj er stjålet airbags fra fem biler hos en bilforhandler på Aalborgvej. 

I samme periode har der været indbrud på en fabrik på Markedsvej i Aars og stjålet messing granulat. 

På Langtvedvej i Sæby var der søndag indbrud i en villa, hvor tyvene knuste en rude i hoveddøren med en brosten og gik efter to PH-lamper og to designer-stole tegnet af Børge Mogensen. 

Det vides endnu ikke, om tyveknægte var på jagt efter fjer, æg eller kyllingebryster, men i hvert fald er der stjålet ni høns fra en hønsegård på Thyvej i Brovst. 

Sammen med hønsene forsvandt fem 'snydeæg' i form af golfbolde. 


Seneste nyt

fra Nordjylland