Tyvekoster tilbage til ejermænd

Nordjyllands Politi har haft held med at finde en række ejere til tyvekoster på efterlysninger i medierne.

Flere tyvekoster er blevet genforenet med deres ejermænd efter Nordjyllands Politi har sendt billeder ud af kosterne i medierne og på de sociale medier.

- Vi fik straks mange brugbare henvendelser, så jeg betragter det som en succes, siger politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpolitiet i Hjørring.

Ikke desto mindre så har lokalpolitiet i Hjørring stadig en række ting, som mangler ejermænd, så nu har de genudsendt billeder af de ting, der stadig ligger tilbage.

Der er tale om borde, stole, lamper, musikanlæg med mere, som politiet mener stammer fra sommerhusindbrud langs kysten mellem Løkken og Fjerritslev.

- Vores efterforskning viser, at indbruddene er sket fra oktober 2013 til 1. marts 2014, så hvis man har haft indbrud i sit sommerhus i dét tidsrum, så kan det være en god idé at kigge vores fotomappe med tyvekosterne igennem. Det kan jo være, at man genkender nogle af sine ting, siger politikommissær Peter Skovbak.

Hvis du genkender nogle af kosterne, så kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114, hvor du gerne må henvise til journalnummeret 5100-83990-00427-14.

Se kosterne her, hvor du skal klikke på den grønne knap med "Download dokumentet".


Seneste nyt

fra Nordjylland