Tyvene slappede af i påsken

 Tyvene slappede af i påsken

Færre nordjyder fik besøg af ubudne gæster i påsken end på samme tid sidste år.

Påskeugen har været mere rolig på indbrudsfronten end den tilsvarende uge sidste år. Nordjyllands Politi har indtil videre fået anmeldt 31 indbrud i politikredsen i uge 16 mod 40 i 2013.

- Vi ser positivt på udviklingen. Selvom der er tale om forholdsvis små tal, så tyder noget på, at vores dedikerede indsats gør en forskel, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Nordjyllands Politi.

Særligt i Hjørring er der sket et markant fald i forhold til sidste år i perioden fra den 14. til den 20. april. I år er der kun registreret et indbrud mod ni i 2013.

Den foreløbige opgørelse for hele april måned viser et fald på 40 procent i forhold til sidste år, og selvom få indbrud kan rykke meget på procenterne, så glæder udviklingen politiet.

- Vi er tilfredse med udviklingen, som viser, at vi er på rette spor. Den indsats, vi har ydet, kommer ikke skidt igen, men der er selvfølgelig ingen grund til at hvile på laurbærene, siger Michael Kjeldgaard.

Antallet af indbrud er stadig højt i Nørresundby, og Nordjyllands Politi arbejder derfor målrettet på at få gjort noget ved problemet i dette område.


Seneste nyt

fra Nordjylland