U/21 EM til Aalborg

 U/21 EM til Aalborg

Tirsdag var der puljelodtrækning til sommerens U21-EM - et EM der er blevet beskrevet som den største fodboldbegivenhed i Danmark nogensinde. Lodtrækningen fandt sted i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Både DBU og UEFA er yderst begejstrede for Aalborg som værtsby.

Første turneringskamp spilles 11. juni, hvor Aalborg Stadion ligger græs til opgøret mellem Danmark og Schweiz. Derudover er Danmark kommet i pujle med Island og Hviderusland.

Turneringsdirektøren Christian Bordinggaard lægger ikke skjul på, at Aalborg er blandt favorit-værtsbyerne.

- Vi vil meget gerne have Aalborg som samarbejdspartner og værtsby, primært fordi vi de sidste par sæsoner har haft fast hjemmebane med vores eget hold her og oplevet en fantastisk opbakning, både fra byen og fansene heroppe, siger Christian Bordinggaard.

UEFA har været i Aalborg for at godkende faciliteterne, som de kaldte for helt fremragende.

- Når vi kigger på stadion med vores fodboldøjne, så skal det være meget funktionelt. Det skal være nemt for spillerbusserne at komme til, det skal være nemt for spillerne at komme op på banen, og pressen skal have gode forhold. Det er alt sammen på plads her på Aalborg Stadion, siger Christian Bordinggaard.

Udover Aalborg er også Viborg, Herning og Århus værtsbyer.


Seneste nyt

fra Nordjylland