U/21-landsholdet møder Serbien i Aalborg

 U/21-landsholdet møder Serbien i Aalborg

Det danske U/21-landshold skal møde Serbien i play off-kampe om retten til at kvalificere sig til EM-slutrunden i Sverige næste år.

Henrik "Henke" Larsson gjorde den danske U/21-landstræner Keld Bordinggaard tilfreds, da det svenske fodboldikon fredag i Malmø trak lod til play off-kampene om en plads i EM-slutrunden i Sverige næste år.

Danmark kommer til at møde Serbien om en plads i slutrunden.

- I disse play off-kampe kan alt ske, og vi går altid på banen med tro på vores egne chancer. Det vil vi også gøre mod Serbien. Vores hold har vist stor mental styrke i kvalifikationspuljen. Det giver en sund tiltro til egne evner, siger Keld Bordinggaard i en pressemeddelelse.

Landstræneren er tilfreds med, at Danmark har undgået stærke nationer som Spanien og England, der var placeret sammen med de øvrige vindere af de syv grupper, hvor Danmark blev nummer to i sin gruppe efter Finland.

Danmark møder Serbien i Aalborg enten den 11. eller 12. oktober, mens returopgøret bliver afviklet i Serbien den 14. eller 15. oktober.

Kampene bliver uanset hvad meget svære, vurderer Keld Bordinggaard.

- Serbien var finalist ved sidste års EM-slutrunde, hvor de tabte 1-4 til Holland. Og de sluttede deres kvalifikationsgruppe med en 8-0 sejr over Ungarn, så det er en meget stærk og rutineret slutrunde deltager, vi står overfor, siger træneren.
/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland