Udebanetæsk til Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold kæmpede bravt mod topholdet Skjern, men endte med et nederlag på 30-26.

Et par gange var det lige ved og næsten med en udligning for de undertippede helte fra Mors-Thy Håndbold. Men det blev også ved det - lige ved og næsten.

På udebane mod topholdet Skjern rakte kræfterne og spillet ikke til for alvor at melde sig ind i kampen. Mors-Thy Håndbold tabte 26-30 og har nu to point efter de første tre kampe i herrernes håndboldliga.

I første halvleg fulgtes holdene ellers pænt ad, og stillingen lød ved pausen på 14-13 i Skjerns favør. I anden halvleg trak Skjern dog mere fra, og selv om Marcus Dahlin, der også blev topscorer for Mors-Thy Håndbold, reducerede til 20-21 med ti minutter tilbage, var der ikke meget at stille op.

Anders Eggert scorede minutter senere til 26-22 på et af mange straffekast, og så var løbet kørt.

Mors-Thy Håndbold ligger nu på en 10.-plads i håndboldligaen. Holdet møder Ribe-Esbjerg i næste kamp, der bliver spillet på hjemmebane den 24. september.