To udenlandske talenter til Blokhus

Gabriel Nunez er sammen med Richard Menjivar ny spiller hos Blokhus FC. Foto: Blokhus FC

Richard Menjivar er sammen med Gabriel Nunez ny spiller hos Blokhus FC. Foto: Blokhus FC

1 af 2

Blokhus FC har tilføjet divisionstruppen to unge talenter fra El Salvador.

21-årige Richard Menjivar og 18-årige Gabriel Nunez, der begge begår sig på midtbanen, kommer til Blokhus FC fra Turin FC i El Salvador, og skal i første omgang tilføre divisionsholdet en ekstra dimension resten af efteråret.

- Det er to spændende spillere, som begge har et højt teknisk niveau og et stort potentiale. Richard er tre år ældre end Gabriel og er derfor lidt længere fremme i sin udvikling, men de vil helt sikkert begge bidrage positivt til både trup og kamp, hvor de tilfører et ekstra element, fortæller Blokhus FC cheftræner Bo Zinck.

Blokhus FC har de senere år haft flere gode erfaringer med udviklingen af udenlandske spillere og håber med tilføjelsen af Richard Menjivar og Gabriel Nunez at fortsætte succesen.

- Vi har blandt andet været første danske destination for Quincy Antipas og Conor O'Brien, som begge nu gør det godt i Superligaen. Derudover havde vi i sidste sæson Dustin Corea i klubben, og han kommer fra samme destination som Richard og Gabriel. Dustin, som nu spiller i Sverige, efterlod et godt indtryk hos os, og derfor var vi også interesserede da muligheden for endnu et samarbejde i El Salvador bød sig til, fortæller direktør Erik Just.

Blokhus FC spiller næste gang i 2. division vest søndag d. 2. september i Ringkøbing, hvor det kan blive til debut for Richard Menjivar og Gabriel Nunez.

Flere nyheder fra TV2 Nord