Udholdende kunder kæmper om bil i Bilka

Seks ekstremt vedholdende nordjyder kæmper lige nu om at blive den sidste tilbageværende deltager i Bilkas konkurrence om at vinde en bil i et år.

Normalt lukker Bilka i Skalborg klokken 24, men lige siden i går har flere kunder holdt liv i varehuset.

Fredag eftermiddag klokken 16 begyndte en konkurrence nemlig, hvor en gruppe kunder skal dyste i udholdenhed.

De deltager i en konkurrence om at vinde en bil i et år.

- Deltagerne skal hele tiden holde én hånd på bilen, ligesom de skal stå op under hele konkurrencen. Det kan godt give lidt snurren i både arme og ben. Vi har indtil nu set nogle virkelige seje deltagere, men det er ikke til at sige, hvor vedholdende de er, når trætheden melder sig, siger Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka.

quote Jeg ved, at jeg vinder, for jeg er gammel garder, og jeg er vant til at stå op.

Jens Peter Karstenskov, deltager

Lørdag middag er der seks deltagere tilbage i Bilka i Aalborg. En af dem er 31-årige Jens Peter Karstenskov.

- Jeg er konkurrencemenneske. Og det her er dumt nok til, at jeg kan være med til det. Jeg vil gerne vinde bilen, fordi vi gerne vil have en ekstra bil derhjemme, så min kæreste kan besøge sin familie i Viborg, selv om jeg bruger bilen på arbejde, siger Jens Peter Karstenskov fra Aalborg.

De startede 20 kunder fra Aalborg og omegn. Konkurrencen er landsdækkende, så de seks tilbageværende kæmper ikke kun imod hinanden, men også mod deltagerne i de andre varehuse.

Vinderen er den, der slipper bilen sidst. 

- Jeg skal stå med hånden op ad sideruden, så det er lidt unaturligt. Jeg glæder mig til hver sjette time, når jeg får lov til at skifte hånd. Jeg tænker, at vi står her i hvert fald i seks timer endnu, og måske også længere. Jeg er klar til i morgen også, siger Jens Peter Karstenskov.

Cult Bilka Car Challenge, som konkurrencen hedder, foregår i fem af Bilkas varehuse i dag i Aalborg, Tilst, Esbjerg, Odense og Hundige.

- Det er nogle positive mennesker, jeg står her sammen med, men de er også nogle hårde nysere. Jeg ved, at jeg vinder, for jeg er gammel garder, og jeg er vant til at stå op. Jeg havde en krise for en halv time siden, men jeg er ved at være ovenpå igen, siger Jens Peter Karstenskov.

 

Opdatering klokken 18.30

Det krævede udholdenhed udover det sædvanelige at vinde konkurrencen i Aalborg. 

I de fire andre varehuse i landet har deltagerne afsluttet konkurrencen for flere timer siden. I Aalborg blev det Michael Pedersen, der løb med præmien efter at have holdt ved i 25,5 timer. 

 
 
Foto: Pressefoto

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland