Udlejer afviser Satudarah-indtog

Ifølge kilder ved Nordjyllands Politi skulle den hollandske rockergruppe Satudarah være på vej til at slå sig ned i det tidligere Hells Angels klubhus i Vejgaard på Lundsgaardsgade, men det afviser husets ejer.

En gruppe på fem personer iført masker eller elefanthuer var angiveligt på besigtigelse af ejendommen i Vejgaard i fredags for at tjekke lokalerne, der tidligere har huset en afdeling af Hells Angels i Aalborg. Ifølge TV2 Nords kilder ved Nordjyllands Politi skulle der være tale om repræsentanter for Satudarah, der forsøger at få fodfæste i Nordjylland.

Politiet ville i dag ikke bekræfte den historie, men blot at de holder øje med miljøet og bydelen. De bekræfter dog, at der har været nogen aktivitet.

Men ifølge ejeren af ejendommen er der intet hold i, at de skulle være på vej ind i bygningen på Lundsgaardsgade.  Han bekræfter, at den udenlandske rockergruppe tidligere har vist interesse for huset, men han afviser bestemt at have indgået en aftale med dem.

TV2 Nord tog mandag en tur forbi adressen for at tage en snak med naboerne.

Huset i Vejgaard skulle være ekstra interessant for Satudarah, fordi det tidligere har været et tilholdssted for Hells Angels. Ifølge TV2 Nords kilder ved politiet ville det være en fjer i hatten for Satudarah og en ydmygelse for Hells Angels, hvis den hollandske organisation på den måde kunne overtage en adresse i et territorie fra en direkte rival og konkurrent.

Ejendommen, der indeholder to lejemål,  bliver i dag udlejet til en massageklinik. Indehaveren af denne fortæller, at det udelukket, at Satudarah får lov til at leje sig ind på adressen.

TV2 Nord har talt med indehaveren af ejendommen. Han ønsker at være anonym.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland