Udlover dusør for stjålet værktøj

02:09

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

1 af 5

Ved et indbrud i Hans Jørgen Gams bil blev der stjålet specialværktøj for 250.000 kr. Nu udlover han en dusør for oplysninger, der kan hjælpe til opklaring af sagen.

Fredag den 13. juni var der indbrud i Hans Jørgen Gams bil. Den stod i nødsporet på motorvejen syd for Aalborg, fordi den punkterede. Men inden vejhjælpen kom frem, var der blevet stjålet værktøj og arbejdsredskaber for 250.000 kr.

- Da jeg får bilen hjem dagen efter, så er den smadret og ryddet for værktøj og personlige ejendele, siger en ærgerlig Hans Jørgen Gam.

Han var selv blevet bedt om at tage en taxa hjem, fordi der var lang tid til vejhjælpen kunne komme frem. Og det udnyttede en eller flere gerningsmænd altså.

Specialværktøjet, der er blevet stjålet, bliver brugt til robotter, og kan ikke bruges til andet. Værktøjet har derfor ingen værdi for andre.

Ifølge Hans Jørgen Gam udlover han en dusør på 20.000 kr. for tip, der kan føre til opklaring af sagen. Alternativt udloves belønninger, der kan føre til fund af følgende enkelte genstande:

Bærbar computer HP Compaq NC8430 - Dusør 10.000

KUKA KTL Justage set (Sort kuffert med røde låse) - Dusør 5.000

KUKA EMD Justage set (Sort kuffert med røde låse) - Dusør 5.000

Bærbar computer HP Compaq NC6320 - Dusør 2.000

Alukuffert med harddiske og CDere - Dusør 2000

PARAT værktøjskuffert med elektriker værktøj (Multimeter Fluke 77) - Dusør 2.000

USB Stick (grøn mini model) mærket Rockwell - Dusør 3000

Nordjyllands Politi er i gang med efterforskningen af indbruddet, og vil ikke kommentere den konkrete sag, men siger generelt, at man ikke skal efterlade effekter i bilen. Oplysninger om sagen kan gives til Nordjyllands Politi på telefonnummer 1-1-4.

I 2014 har der indtil videre været cirka 500 indbrud i personbiler i Nordjylland.

Flere nyheder fra TV2 Nord