Udrensningen fortsætter i AaB

Sportsdirektør Lynge Jacobsen får en travl sommer efter yderligere tre spillere forlader klubben

I formiddags gav Lynge Jacobsen udtryk overfor nordjyske.dk, at Michael Beauchamp godt kunne begynde at kigge sig om efter en ny klub. Senere på dagen står det så klart, at Siyabonga Nomvethe og Steve Olfers heller ikke fortsætter i klubben.

Den driblestærke sydafrikaner, Nomvethe, havde ellers fået et fornuftigt tilbud af sportsdirektør Lynge Jacobsen, men det danske skattevæsens indhug i lønchecken får resterne til at synes af for lidt. Derfor takker Nomvethe nej og rejser hjem til Sydafrika. Han fortæller til nordjyske.dk, at han regner med at spille for en af de store klubber, og at kunne genvinde sin plads på landsholdet.

Efter to år og 61 kampe for SAS-ligamandskabet får den hollandske forsvarsspiller, Steve Olfers, ikke forlænget sin kontrakt. En operation satte hollænderen ud de første mange kampe i foråret, og ifølge sportsdirektør Lynge Jacobsen er parterne blevet enige om ikke at forlænge kontrakten.

- Vi har været glade for at have Steve Olfers i klubben, og på det personlige plan har vi sat stor pris på at have Steve i AaB, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen. Steve er en meget professionel og positiv fyr, og vi ønsker ham kun alt det bedste i den videre karriere.

Med afgang af seks spillere - indtil videre - er det for alvor nødvendigt for Lynge Jacobsen at få adgang til den pengekasse han har været med til at fylde. Champions League gav klubben 65 millioner i overskud, men knap" target="_blank">http://tv2nord.dk/default.asp?PageID=5&NewsCategoryID=2&NewsID=218003">knap 30 millioner gik til at lukke hullerne i pengekasserne i AaB-koncernens øvrige virksomheder.

AaB er uden sejr i de seneste 10 SAS-ligakampe og slutter på en syvenedplads i SAS-ligaen. Alligevel skal klubben ud i den europæiske turnering i næste sæson da AaB spillede finale - og tabte til FCK - i Ekstra Bladet cup. FCK blev danske mestre, og derfor overtager AaB pladsen fra pokalturneringen.


Seneste nyt

fra Nordjylland