Udsolgt Grøn Koncert forløb uden problemer

Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Foto: Steven Vikkelsø Andersen

1 af 3

Tusindvis af mennesker festede i går til Grøn Koncert i Nørresundby. Alligevel kan politiet melde om en rolig aften og nat.

21.000 mennesker festede i går til navne som Suspekt, Aqua og Lukas Graham. Der var Grøn Koncert ved Trekanten i Nørresundby, og koncerten var for første gang udsolgt. 

Men selvom de mange mennesker sikkert har givet travlhed ved fadølshanerne, så har der ikke været travlt på politistationen: 

- Der har været flere mennesker i byen, men der er intet at bemærke. Grøn Koncert er forløbet stille og roligt, siger Bruno Brix, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Om det var det gode vejr, musikken eller de kolde øl, der fik folk til pladsen, er ikke til at sige. Men Grøn Koncert kan for første gang melde udsolgt på alle koncerter indtil videre. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindsfonden: 

- Det tegner til at blive et af de allerbedste, hvis ikke det bedste, år i Grøn Koncerts historie. Men jeg kan ikke sige, hvad overskuddet bliver endnu, siger Henrik Ib Jørgensen, der er direktør for Muskelsvindsfonden.  

Grøn Koncert har indtil videre spillet for fulde huse i København, Kolding, Aarhus og Aalborg. De sidste fire koncerter spilles i Esbjerg, Odense, Næstved og Valby. 

05:05

Se indslag fra Grøn Koncert i går aftes

Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord