Udvalgt blandt 600: Louise skal på scenen med Martin Brygmann

Når Martin Brygmann den 3. marts indtager scenen i Aalborg Kongres og Kulturcenter får han lokal hjælp til duetten "Jesus og Josefine".

Sanger, sangskriver, komiker, entertainer og skuespiller er nogle af de ord, man kan sætte på multikunstneren Martin Brygmann. 

Det seneste skud på stammen af projekter fra multitalentet er en række koncerter rundt i Danmark. Koncerter hvor han både vil synge sange fra sit seneste album "Bates Delight", men man vil også kunne genkende populære sange som "en kort en lang", "vent på mig" og "jeg er for kendt". Fælles for alle sangene er, at de er skrevet og sunget af Martin Brygmann selv.

Koncerten kommer også til at lægge vejen forbi Aalborg Hallen i Aalborg Kongres og Kulturcenter. 

Duet kræver lokal sangstemme

Martin Brygmann er også sanger og sangskriver på den populære titelmelodi til julekalenderen Jesus og Josefine. Den plejer Julie Berthelsen at synge med på, men denne gang har Martin Brygmann søgt lokal hjælp. 

- Jeg udskrev en konkurrence, hvor jeg bad folk om at sende en video ind, hvor de synger verset til Jesus og Josefine. Det var der så 600, der gjorde, så jeg har været i gennem et hav af videoer, fortæller Martin Brygmann. 

Martin Brygmann vælger en lokal sangerinde til hver af de 11 steder, han spiller koncerten. I Aalborg har han valgt Louise Dehn fra Aabybro til at synge med på sangen, hvor musikken bliver spillet af Danmarks Underholdningsorkester. 

Et tilløbsstykke, der med længder slår, hvad Louise Dehn ellers har haft af oplevelser som sangerinde. 

- Det er mange år siden, på en meget lille scene, for måske 50 mennesker, så jeg har intet at sammenligne med, fortæller Louise Dehn, der til hverdag er lægesekretær på Aalborg Universitetshospital. 

TV2 Nord forsøgte at få en lille forpremiere på sangerindens kunnen, men hvis man vil opleve Louise Dehn og Martin Brygmann, så må man købe billet til koncerten den 3. marts. 


Seneste nyt

fra Nordjylland