Uheld på motorvej: Forvent kø flere steder

Foto: TV Midtvest

Der er i øjeblikket lang kø på Hirtshalsmotorvejen ved afkørsel 7. Ligeledes har et uheld ved Hobro skabt kø i fredagstrafikken.

E39 Hirtshalsmotorvejen er lige nu plaget af en lang kø efter et uheld i eftermiddagstrafikken. Uheldet er sket i nordgående retning mellem Serviceanlæg Vildmosen Ø og Afkørsel 7, Brønderslev S.

Venstre vognbane er spærret efter uheldet. Det skaber i øjeblikke en lang kø med meget langsom kørsel. Der er en person, der er lettere tilskadekommet ved uheldet, oplyser vagthavende ved Nordjyllands Politi.

Vejhjælp er på stedet, og er ved at rydde opefter uheldet, så nedsæt hastigheden ved forbikørsel. Vejen forventes tidligst at være ryddet igen klokken 16:30.

Ligeledes har et uheld ved i sydgående retning på E45 mellem Støvring S og serviceanlæg Himmerland Vest skabt kø. Her er redningsmandskab også på stedet og ved at rydde op efter ulykken.

Her forventer de at have ryddet helt op klokken 16:40.

- En person har pådraget sig smerter i brystet i forbindelse med uheldet, men der er en læge på stedet, der tager sig af vedkommende. Det er ikke noget livstruende, siger vagthavende ved Nordjyllands Politi.

Du kan følge med løbende her, når vejdirektoratet opdatere om uheld og kødannelse i trafikken.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord