Uheld præger morgentrafikken

Foto: Thomas Gaardsmand (arkiv)

Usikkerhed på de nordjyske veje til morgen. Siden klokken halv syv er der rykket ud til hele fem trafikuheld.

Morgentrafikken mandag har været præget af trafikuheld. Nordjyllands Politi er rykket ud til hele fem trafikuheld. Det er det triste og grå efterårsvejr kombineret med bilernes forlygter, som giver bilisterne problemer, vurderer vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

- Det er nedbøren som sammen med mørket gør, at bilisterne kan have svært ved at orientere sig. Man skal i hvert fald tage sig ekstra i agt sådan en dag som i dag, siger Frank Liltorp til TV2/NORD.

Det første uheld fandt sted klokken 06.24 på Egensevej ved Mou, hvor to biler kørte sammen. Det skete uden personskade. Uheldet skabte ingen gener for morgentrafikken.

Godt en halv time senere blev en cyklist ramt af en bil på Kvisselvej ved Strandby i Frederikshavn. Cyklisten blev påkørt bagfra af en sort kassevogn. Føreren af kassevognen stak efterfølgende af fra stedet.

Efter påkørslen klagede den påkørte cyklist over smerter i ryg, læn og mave, men var ved bevidsthed. Det er endnu ikke lykkedes Nordjyllands Politi at finde frem til bilisten af den sorte kassevogn. I bilens nummerplade indgår tallet 94, oplyser Nordjyllands Politi.

Klokken 07.22 blev tre biler involveret i et trafikuheld, men heller ikke her skete der nogen voldsom personskade. Vejen har været spærret i en times tid, hvor der kort før ni stadigvæk kun var et enkelt spor farbart. Nordjyllands Politi regner med, at begge spor vil være farbare igen omkring 09.15.

Endnu en cyklist var uheldig omkring klokken 07.35, denne gang på Reberbansgade i Aalborg, da en bil ramte cyklisten. Der var ingen alvorlige skader, men cyklisten klagede over smerter i ryggen.

Et femte færdselsuheld fandt sted ved Nørre Uttrup Torv i Nørresundby klokken 08.27, hvor en person er kørt ned. Ifølge Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi var der også her tale om småskræmmer.

Flere nyheder fra TV2 Nord