Uheldig nat for voldsmand og to røvere

[size=3]Tre mænd var alle forfulgt af uheld, da de i nat havde sat sig for, dels at slå en mand ned, og dels at røve en natklub i Jomfru Ane Gade i Aalborg.[/size]

Klokken 02:40 i nat på natklubben Benediktes slog en 21-årig mand fra Fyn en 25-årig Aalborggenser oven i hovedet med en flaske. Flasken gik i stykker, og skar adskillige scener og pulsårer over i den 21-årige mands hånd og arm, mens offeret slap med mindre skader. Gerningsmanden blev kørt på Aalborg Universitetshospital, hvor han måtte gennemgå en større operation for at redde sine fingere.

En halv time efter episoden forsøgte en 25-årig mand med en kniv, at true sig til en del af omsætningen i et baglokale i den samme natklub. Uropatruljen fra Nordjyllands Politi var dog stadig på stedet, for at afhører vidner til det voldlige overfald, og de anholdte den 25-årige røver på stedet. Overvågningsvideoerne viste, at den 25-årige, der er fra Brabrand ved Århus, havde en medgerningsmand, en 20-årig mand fra Odense, som efterfølgende også blev anholdt.

De to uheldige røvere er blevet varetægtsfængslet i 26 dage.


Seneste nyt

fra Nordjylland